tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Navojna in mrežna navojna vrata Hörmann

Hörmann navojna in mrežna navojna vrata iz aluminija, jekla in nerjavnega jekla so s svojo genialno enostavno konstrukcijo in samo nekaj komponentami izredno ekonomična. To so zaključki, katerih uporaba v vsakodnevnem delovanju vedno znova uspešno potrjuje.

Navojna in mrežna navojna vrata zavzemajo zelo malo prostora nad odprtino, saj se zelo kompaktno navijajo za preklado. Tudi ob straneh in pod stropom ni nepotrebnih izgub dragocene površine v halah.

Visoka specializiranost pri izdelavi Hörmann navojnih in mrežnih navojnih vrat daleč presega običajne standarde. Uresničevanje posebnih rešitev pomeni za naš močan tim skrbno izvajanje vsakodnevnih delovnih nalog.

Številne prednosti navojnih in mrežnih navojnih vrat Hörmann

Za posebej široke in visoke odprtine hal so vam na voljo navojna vrata do 11,75 m širine in 9 m višine.

S kombinacijo do 3 navojnih vrat lahko zaprete odprtine hal do širine 30 m. Kar običajno velja za posebno rešitev, je pri Hörmannu že dolgo standard. Na primer vrtljivi stranski del tudi z osebnim prehodom, fiksno polje, poševni talni profil, stranska vrata itd.

Prostorsko varčna navojna in mrežna navojna vrata

Navojna in mrežna navojna vrata potrebujejo nad odprtino zelo malo prostora, navijajo se kompaktno za preklado. Zato ob strani in na področju stropa ne prihaja do izgube dragocene površine.

Žerjavne proge so lahko v celoti izkoriščene. Viličarji z visokim teleskopom se lahko nemoteno gibljejo, hidravlična dvigala so lahko višje vodena, brez nevarnosti trka. Če ni prostora za pritrditev v notranjosti ali če je predpisana protieksplozijska zaščita, se priporoča vgradnja v funkciji zunanjih navojnih vrat.

Zanesljiva in ekonomična navojna in mrežna navojna vrata

Hörmann navojna in mrežna navojna vrata so izredno ekonomična, saj je njihova konstrukcija genialno enostavna, ker jo sestavlja le nekaj komponent.

K tej visoki ekonomičnosti pripomore tudi krilo navojnih vrat Decotherm S, izdelano iz trdega jekla („full hard“), nagrajeno za inovacije iz jekla. 

Pri prikazanem, simuliranem preizkusu s trkom (crash-test) se vrata ne poškodujejo. Krilo navojnih vrat se po trku vrne v prvoten položaj in navojna vrata delujejo še naprej nemoteno.

Premišljen sistem navojnih in mrežnih navojnih vrat

Pri Hörmannu so vrata, pogon in krmiljenje natančno medsebojno usklajen sistem, ki omogoča visoko ekonomičnost, zanesljivo delovanje in varnost.

To se izplača!

Pošljite povpraševanje

Oglejte si katalog navojnih in mrežnih navojnih vrat

Oglejte si katalog ostalih proizvodov za gradnjo objektov

Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Navojna in mrežna navojna vrata
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Navojna in mrežna navojna vrata
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie