tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk so deljiva industrijska vrata za skupno uporabo za tovornjake in transportna vozila na eni nakladalni postaji.

Deljiva industrijska vrata Hörmann za skupno uporabo

Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk so deljiva industrijska vrata za skupno uporabo za tovornjake in transportna vozila na eni nakladalni postaji.

Hörmann sistem za nakladanje tovornjakov

Za nakladanje tovornjakov in zamenljivih zabojnikov se od industrijskih vrat odklopi deljivi lamelni parapet s površino za upravljanje in odpre samo zgornji del vrat. Preko površine za upravljanje je mogoče enostavno vstopiti v tovornjak ali zamenljivi zabojnik, ki se naklada. Hörmann sistem za nakladanje tovornjakov je zelo praktičen.

Hörmann sistem za nakladanje transportnih vozil

Za nakladanje transportnega vozila se industrijska vrata Hörmann popolnoma odprejo, skupaj z lamelnim parapetom, pri čemer lamelni paratet in površina za upravljanje obstaneta v zgornjem delu odprtine vrat.

Izvedba Parcel ni opremljena s površino za upravljanje, ki jo ima izvedba Parcel Walk. Obe izvedbi industrijskih vrat Hörmann najdete v novem katalogu industrijskih sekcijskih vrat.

Pošljite povpraševanje

Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk ob nakladanju tovornjakov.
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk ob nakladanju transportnih vozil.
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk
Industrijska sekcijska vrata Parcel Walk
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie