tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Ekonomičnost Hörmann hitrotekočih vrat

Hörmann hitrotekoča vrata so zelo ekonomična. Uporabljajo se kot notranja in zunanja vrata za optimiziranje pretoka prometa. 

Hitrotekoča vrata izboljšujejo klimatske pogoje v prostorih in prihranijo energijo.

Odpiranje hitrotekočih vrat Hörmann

Hörmann program zajema navpično in vodoravno odpirajoča se, prosojna industrijska vrata s fleksibilnim vratnim krilom.

S serijsko opremo s pogonom FU in varnostno svetlobno mrežo se vsa Hörmann hitrotekoča vrata ponašajo z izjemno dolgo življenjsko dobo in enostavnim vzdrževanjem, ki vam ga tudi mi zagotavljamo.

Hörmann tehnika navijanja hitrotekočih vrat brez dotikanja

Za posebej hitro odpiranje in natančen tek vrat se lamele navijajo v spiralno konzolo. Zaradi tehnike navijanja brez dotikanja ne prihaja do obrabe vratnih lamel, tako ohranijo vrata še dolgo ekskluziven videz.

Serijsko krmiljenje s frekvenčnim pretvornikom dodatno razbremenjuje celotno mehaniko vrat in tako podaljša življenjsko dobo vrat.


Visoka toplotna izolacija vrat

Vroče pocinkane, dvostenske lamele hitrotekočih vrat, zapolnjene s PU trdo peno zagotavljajo posebno visoko toplotno izolacijo z vrednostjo UD 1,95 W/(m²K)*. Vrata so na voljo serijsko v barvi svetlega aluminija (RAL 9006). Na zunanji strani je prepričljiv profil finih linij s površino Micrograin, na notranji strani pa so lamele z vzorcem Stucco.

Opcijske zasteklitve vrat

Dvojna zasteklitev vrat DURATEC (26 mm) zagotavlja najvišjo odpornost proti praskam in dobre izolativne vrednosti. Aluminijasta konstrukcija letev v naravnem tonu E6EV1 razdeli zasteklitev z ojačitveno vmesno prečko. Na voljo je tudi trojna zasteklitev DURATEC za še boljšo toplotno zasteklitev vrat.

Varnost vrat s sistemom brez dotikanja

V podboj vgrajena varnostna svetlobna mreža nadzoruje nivo zapiranja vratnega krila do višine 2500 mm. Inštalacija vsake druge naprave na vrata je s tem odveč (npr. varovalke na spodnjem zaključnem robu ali fotocelice). Izkoristite to visoko varnost ter prednosti hitrotekočih vrat, katerih montaža in vzdrževanje sta posebno enostavna.

Pošljite povpraševanje

Oglejte si katalog hitrotekočih vrat

Oglejte si katalog ostalih proizvodov za gradnjo objektov

Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Hitrotekoča industrijska vrata Hörmann
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie