tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Popolnoma izkoriščena širina prehoda in skoraj nevidna vključitev vrat v objekt za maksimalno funkcionalnost in eleganten videz drsnih vrat Hörmann.


Površinsko izravnana drsna vrata brez vstopnega profila

Pri tej ekskluzivni rešitvi za gradnjo objektov se vrata zapirajo izravnano s steno pri čemer se svetli prehod v celoti ohrani. Površinsko izravnana drsna vrata brez vstopnega profila so tako odlična alternativa za 2-krilna vrata. Ker se drsna vrata na področju odpiranja površinsko izravnano pomaknejo za masko iz nerjavnega jekla na steni, se svetla mera prehoda poveča in vstopni profil ne moti videza vrat. Varnost zagotavljajo vzmetni nerjavni svorniki, intumescentni izolacijski materiali in gumijasto dvojne tesnilo.

Stranske in stropne lopute za drsna vrata

Če se območje ustavitve vrat izvede s pomočjo stranske ali stropne lopute, so drsna vrata Hörmann skoraj nevidna. Navpična stranska loputa zakrije področje vstopnega in izstopnega dela vrat. Minimalna širina niše znaša 180 mm. Na področju preklade se tekalna vodila lahko zakrijejo vodoravno s stropno loputo. Zapre se ročno. Postopek odpiranja se sproži avtomatsko s krmiljenjem z časovnim zamikom ali s fiksirnimi napravami.

Stranske in stropne lopute so na voljo tudi za teleskopska drsna vrata in so dobavljive v pocinkani izvedbi, z osnovnim premazom, z barvnim premazom ali iz nerjavnega jekla. Opcijsko so dobavljive tudi z nerjavnim okvirjem za opaženje iz mavčnega kartona, lesa ali ploščic.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie