tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Ognjevarna drsna vrata Hörmann so na voljo kot 1- in 2-krilna ali kot 1-krilna teleskopska drsna vrata. 


Certificirana ognjevarna drsna vrata

Za vse prostore v objektu nudi Hörmann glede na požarno obremenitev zanesljive, funkcionalno in varnostno ustrezne rešitve z ognjevarnimi 1- in 2-krilnimi drsnimi vrati. Ognjevarne konstrukcije so preizkušene v skladu s standardom DIN 4102, nadzor njihove kakovosti redno izvaja urad za preizkušanje materialov Braunschweig in so certificirana s strani Nemškega inštituta za gradbeno tehniko (DIBt).

Dimotesna drsna vrata

Dimotesna ognjevarna drsna vrata za varne poti umika in evakuacije so dodatno preizkušena skladno z DIN 18095. Opremljena so s 4-stranskim neprekinjenim tesnilom in so priporočljiva za vse objekte, kjer se giblje veliko ljudi, in kjer je v primeru požara potrebna zaščita ljudi pred širjenjem življenjsko nevarnih dimnih plinov.

Ognjevarna drsna vrata z osebnim prehodom

Za hiter prehod oseb in prevoz z ročnimi vozički ali manjšimi transportnimi vozički so na voljo ognjevarna drsna vrata z osebnim prehodom. Načeloma so vrata za osebni prehod/vrata za poti za umik zaradi požarnotehničnih vzrokov opremljena z zgornjim zapiralom s tekalnim vodilom.

Kje nastanejo ognjevarna drsna vrata Hörmann?

Preverite v spodnjem videu.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie