tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Navojna (rolo) garažna vrata se pri odpiranju navijajo na os v škatli nad vrati, ki je lahko montirana na zunanji ali notranji strani garaže (enak princip kot rolete).

Navojna (rolo) garažna vrata 

Navojna - rolo - garažna vrata RollMatic podjetja Hörmann nudijo zares veliko prostora pred garažo in v njej. Pri parkiranju lahko zapeljete avto čisto do garažnih vrat, pri tem pa je tudi področje pod stropom v garaži prosto.

Profil rolo garažnih vrat RollMatic je iz zelo kakovostnega, korozijsko zaščitenega aluminija in serijsko opremljen z moderno Hörmann pogonsko tehniko.

Pogon rolo garažnih vrat Hörmann

Hörmann pogon je nameščen izven konzole. Rolo garažna vrata RollMatic se pomikajo in ustavijo izredno lahko in tiho, kar ščiti garažna vrata. Notranje tipkalo in osvetlitev garaže sta že vgrajena v ohišju krmiljenja.

Prostorsko varčna konstrukcija rolo vrat Hörmann

Navojna vrata RollMatic nemškega proizvajalca Hörmann se odpirajo navpično, zato je zanje v garaži potrebnega le malo prostora. Ta konstrukcijski princip nudi kar največ prostora tako v garaži in še za parkiranje pred garažo. Področje pod stropom ostane prosto in ga lahko izkoristite za luči ali uporabite kot dodatni skladiščni prostor. Oblika garažne odprtine pri garažnih navojnih vratih Hörmann ne igra nobene vloge, lahko je pravokotna, poševne oblike ali s segmentnim ali polkrožnim lokom.

Montaža navojnih vrat Hörmann pred odprtino

Za garaže z minimalno preklado in/ali minimalnim prostorom za stransko pritrditev so vam na voljo vrata RollMatic tudi kot zunanja navojna vrata za montažo pred garažno odprtino. Zunanja navojna vrata Hörmann so dobavljena kot celoten paket z optimalno usklajenim pogonom. Ohišje navojne osi, ki obdaja pogon, ga ščiti pred vremenskimi vplivi ali neželenim poseganjem. Za enoten, harmoničen videz sta ohišje navojne osi in vodilo dobavljena v barvi garažnih vrat. Stransko ohišje nateznih vzmeti je pri zunanjih navojnih Hörmann garažnih vratih iz aluminija, opremljeno pa je z okenci za nadzor vzmetnega sistema.

Gladka površina rolo vrat Hörmann

Drugače kot profili z vodoravnim motivom drugih proizvajalcev, deluje gladka površina aluminijastih profilov Hörmann veliko bolj moderno in istočasno elegantno. Gladka površina rolo vrat Hörmann se poleg tega še enostavno čisti. Visokokakovosten premaz na zunanji in notranji strani rolo vrat Hörmann zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv in odpornost proti vremenskim vplivom.

Profil navojnih vrat Hörmann s PU trdo peno

Profil navojnih vrat Hörmann je enakomerno zapolnjen s trdo poliuretansko peno, kar zagotavlja miren tek rolo vrat. 

Rolo garažna vrata z zasteklitvijo

Z zasteklitveni elementi, ki so lahko del garažnih rolo vrat si zagotovite dnevno svetlobo v svoji garaži. Vgradna okna različnih oblik in dimenzij oz. zasteklitveni elementi s plastičnimi stekli so razporejeni po celotni širini profila. Število elementov je odvisno od širine vrat. Rolo vrata lahko imajo največ deset profilov z zasteklitvijo.

Navojna garažna vrata s prezračevalnimi rešetkami

Prezračevanje vaše garaže izboljša klimo v prostoru in hkrati preprečuje pojav plesni. Prezračevalne rešetke iz obstojne plastike so razporejene po celotni širini profila navojnih vrat Hörmann. Vrata lahko imajo največ deset profilov s prezračevalnimi rešetkami.

Preglejte katalog

Navojna garažna vrata Hörmann
Garažna rolo vrata Hörmann
Navojna garažna vrata Hörmann
Navojna garažna vrata Hörmann
Navojna garažna vrata Hörmann
Rolo garažna vrata
Rolo garažna vrata
Rolo garažna vrata
Garažna rolo vrata RollMatic
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie