tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Z veliko svetlobe, kot jo narekuje moderna arhitektura.

ARHIVSKA VSEBINA - Notranjih vrat AZ-40 ni več v ponudbi.
Oglejte si aktualne vsebine krilnih vrat in podbojev Hörmann.Aluminijasta notranja vrata AZ-40 priporočamo za izvedbo zahtevnejše notranje opreme, npr. v pisarnah. Zasteklitve velikih površin zagotavljajo dodatno prijazno in svetlo delovno okolje. Gre za elegantna aluminijasta notranja vrata, kot jih narekuje moderna arhitektura, ki se rahlo zapirajo, a so kljub temu dovolj stabilna. Raznolikost variant omogoča, da sami določite izgled notranjosti objekta, saj pester izbor različnih barv notranjih vrat omogoča harmonično uskladitev z ostalo notranjo opremo. Aluminijasta vrata AZ-40 izpolnjujejo visoka pričakovanja glede opreme in kakovosti notranjih vrat.

Notranja vrata AZ-40 kot vratno krilo

Pri obstoječem utoru podboja je vratno krilo idealno za obnovo objekta. Oremljeno je z vgrajeno ključavnico in pocinkanimi deli tečajev. Globina vgradnje aluminijastih notranjih vrat je 40/35 mm, s tristranskim utorom, debelino stene 2 mm in širino roba 105 mm na nasprotni strani tečajev (129 mm na strani tečajev). Višina podstavka vrat je 147 mm. Po naročilu je vratno krilo opremljeno s prečno letvijo (pogled od spredaj 130 mm) in pogrezljivim talnim tesnilom. Aluminijasta vrata AZ-40 so posledično zelo elegantna in stabilna.

Notranja vrata AZ-40 kot vratni element

Aluminijasta notranja vrata AZ-40 so dobavljiva tudi kot vratni element. Za novogradnjo priporočamo celoten element s podbojem po lastni izbiri iz obširnega programa podbojev Hörmann.

Podboji aluminijastih notranjih vrat

Podboji vrat AZ-40 so izdelani iz fine pločevine, debeline 1,5 mm, pocinkani in premazani s temeljno svetlo sivo barvo. Opremljeni so s tristranskim tesnilom in pritrdilnimi elementi. Možna je izvedba kot kotni podboj za zidove, beton in penasti beton ali kot objemni podboj za zidove, beton in porozni beton, plošče iz mavca in montažne stene.

Kakovostna tesnila notranjih vrat AZ-40

Polnila vratnega krila vrat AZ-40 so obdana z visoko kakovostnimi tesnili za steklo EPDM po celi dolžini oboda; v steklu so letve z mehkimi linijami. Kot vratni element je vratno krilo opremljeno s tristranskim EPDM tesnilom za podboj, po naročilu je lahko tudi s pogrezljivim talnim tesnilom. Aluminijasta notranja vrata tako odlikuje visoka zvočna izolacija ter protidimna zaščita.

Ključavnica in garnitura ročajev vrat AZ-40

Aluminijasta notranja vrata imajo vgrajeno vdolbno ključavnico z odprtino za profilni cilinder (55 mm). Plastični zatik, kovinski zapah in okrajek je lakiran v medeninasti barvi. Po naročilu je dobavljiv tudi profilni cilinder. Pri tako zahtevnih vratih naj bi se tudi ročaji ujemali z barvo in zasteklitvijo vratnega krila, kakor tudi z opremo prostora. Za aluminijasta notranja vrata AZ-40 so  vam na voljo številne možne kombinacije garitur ročajev Hörmann.

 

Pošlji povpraševanje