tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

PROMOCIJA JE POTEKLA Preverite aktualne promocije vrat Hörmann.


Izkoristite ponudbo izjemno kakovostnih sekcijskih garažnih vrat Hörmann s pogonom po posebni znižani ceni.Garažna vrata RenoMatic s pogonom že od 964 EUR

Dvostenske toplotno izolirane lamele, debeline 42 mm, vam zagotavljajo toplotno izolacijo visokih vrednosti, dobro stabilnost ter tih in miren tek garažnih vrat RenoMatic. Ker pa vemo, da je izgled vrat pomemben, smo v to posebno promocijsko ponudbo vključili sekcijska garažna vrata v dveh različnih motivih, štirih različnih površinah in s širokim razponom promocijskih velikosti vrat. Kakšna bodo vaša nova garažna vrata RenoMatic je tako popolnoma vaša odločitev.

Na voljo so vam:

  • Garažna vrata z M-vodoravnim motivom in površino Woodgrain ali Decocolor že od 964 EUR
  • Garažna vrata z L-vodoravnim motivom in površino Planar ali Decocolor že od 1.136 EUR
  • Garažna vrata z L-vodoravnim motivom s površino Duragrain že od 1.307 EUR

Vse površine vrat dobavljamo s pocinkanjem v srebrni barvi in premazane z zaščitnim lakom na notranji strani vrat. Promocijske velikosti: od 2000 mm do 5000 mm širine in od 2000 mm do 3000 mm višine.

Izberite pogon za vaša nova garažna vrata

V promocijsko ceno garažnih vrat RenoMatic je vključen eden od naslednjih pogonov garažnih vrat:

  • ProLift 700 z dvema lepo oblikovanima 2-kanalnima ročnima oddajnikoma s kromiranim obročkom za ključe.
  • ProMatic 4 z moderno tehnologijo BiSecur za daljinsko upravljanje vrat in dodatno višino odpiranja za potrebe zračenja garaž. Pogon vam nudi 2-krat boljšo LED osvetlitev v primerjavi s pogonom ProMatic 3, poleg pogona pa dobite še ročni oddajnik HSE 4 BS.
  • SupraMatic 4 z moderno tehnologijo BiSecur za daljinsko upravljanje in dodatno višino odpiranja za potrebe zračenja garaže. Pogon vam nudi 3 do 5-krat boljšo LED osvetlitev v primerjavi s pogonom ProMatic 3, poleg pogona pa dobite še ročni oddajnik HSE 4 BS s kromiranim pokrovom.

Naši strokovnjaki za vrata vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pogona, ki bo kar najbolje ustrezal vašim potrebam in željam ter dodal piko na i vašim novih garažnim vratom RenoMatic.

Podrobnosti promocijske ponudbe najdete na tej povezavi.

Ponudba velja do 1.5.2023. Montaža in 9,5% DDV sta vključena v ceno.

Garažna in vhodna vrata Hörmann
Pogon ProMatic
Dvokanalni ročni oddajnik
Ročni oddajnik HSE 4 BS
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie